Eksempel på den blå ugemenu:
Mandag:
Pålæg:
Skinke med gartnersalat
Roastbeef med peberrod og hjemmerørt remoulade
Lun ret:
Tortillapandekager med oksekød og ost hertil gul salsa og creme fraiche
Salater/fisk:
Salatbar
Pestomarineret rejer på salat
Rugbrød
Grovbrød
Smør
Tirsdag:
Pålæg/fisk:
Chilimakrel med springløg
Dyrlægens natmad
Lun ret:
Mango og kokos kylling
Salater:
Nudelsalat med frisk ingefær
Kidneybønnesalat med koriander
Blandet grøn salat
Rugbrød
Groft brød
Smør
Onsdag:
Pålæg/fisk:
Tunmousse
Kalkunpølse med pickles
Lun ret:
Svinemørbrad med løgmarmelade
Salater:
Ovnbagte rodfrugter
Rå Broccolisalat med frisk spinat
Blandet grøn salat
Rugbrød
Tomatbrød
Smør
Torsdag:
Pålæg:
Rullepølse med rå løg og sky
Kyllingepølse med italiensk salat
Lun ret:
Quiche med skinke og porre
Salat/fisk:
Bagt torsk med sennepsdressing
Cous cous med soltørret tomat
Blandet grøn salat
Rugbrød
Fladbrød
Smør
Fredag:
Pålæg/fisk:
Peberpølse med rå løg og sky
Sejfrikadeller med hjemmerørt remoulade
Lun ret:
Urtemarineret kalkunfilet
Salater:
Tomatsalat
Pestopasta med grillet grønt
Hovedsalat med rysteribs
Rugbrød
Olivenbrød
Smør