Hvem er vi

Skrevet d. af

Den 1. april 2015 købte vi Café MAD House Middelfart, efter at have været ansat der i 7 år.
Café MAD House er en virksomhedscafé i Middelfart, som laver frokostbuffet til de ansatte i huset, samt står for mødeforplejning og forplejning til de arrangementer, der er i huset. Ud over det, laver vi også dagligt frokostordning til firmaer i Middelfart. Vi har også et samarbejde med Match Racing Denmark i Middelfart, hvor vi fra april til oktober, leverer forplejning til deres arrangementer.

Vi laver mad ude fra den filosofi, at det skal være friske råvarer, varieret, masser af farver og mindst mulig madspild. Det med madspild ligger os meget på sinde, fordi madspild er meget andet end at smide mad ud, som ikke bliver spist. Madspild kan reduceres ved omtanke, planlægning og opfindsomhed. Vi arbejder med fokus på madspild gennem hele processen, lige fra indkøb til fuld udnyttelse af råvarer. På den måde kan prisen for kunden holdes nede, samtidig med at vi gør noget godt for miljøet.

Nu er tiden så kommet til at udvide forretningen med Roeds Køkken i Odense.

Vi kan tilbyde jer en frokost, hvor vi leverer god varieret kost med et twist. En frokost hvor medarbejderne får mere energi, og hvor mad som man troede man ikke kunne lide, endnu engang bliver spændende.
Ud over frokostordning, laver vi også mad til dit arrangement, se under fanebladet: det tilbyder vi også.

Vi håber, at I vil tage godt imod Roeds køkken. Vi glæder os til at lave mad til netop dit arrangement.